måndag 27 september 2010

Mondaay :D

Hallojsan i Dojsan :O Ojoj vad kul jag är ^_^. Just nu sitter jag och kollar på Top Model, haha :D Jag har faktiskt sett ALLA Cycles...det är rätt pinsamt...men aja :P Idag skulle jag ju ha världens redovisning! Men vi hann inte med våran :O så vi får göra den nästa måndag. Vi hade Religion idag, det var typ roligt, för vi fick stå i olika hörn beroende på våra åsikter och diskutera om det...och jag kan säga er, det blev gaanska högljutt där inne! Haha, alla är såå roliga! Sedan hade vi P.E också, alltså gympa, och då mest flummade vi runt för vi var typ halva klassen(resten skolkade eller var sjuka). 
Idag består nog mest av att plugga...för jag kom på att mitt Svenska prov är redan imorgon...+min Engelska "writing task 1"...så Yaah...läxa idag.
STS har inte svarat på mitt Email än...känner mig lite...bortglömd :O fast det har ju iförsig bara gått en dag :P Jag vill bara åka nuuuuuu!


Kjaaam <3 // Andréa

2 kommentarer:

  1. Jag gillar att du inte har fått någon komentar på all möda du lagt ner med din blogg :P Kommer inte läsa varje dag, men när du e i USA nästa år. Då du! (Y) Hoppas du har mycket att skiva om och blir berömd som "Blondinbella" blev. Du kommer vara Anden i USA :O Den ökände anden XD haha

    kram kram // Din bästa Louise <3

    SvaraRadera
  2. Åååj Haha TACK min lilla sötaste Louise <3! Har inte lagt ner särskilt mycket möda på min blogg...eller inte mycket enligt mig iaf! Den ökände Anden..det låter bra du ;) kanske kan använda det nånstans! Lova Yah<3 //Den ökände Anden...hoho

    SvaraRadera