lördag 18 december 2010

JULLOV!(finally ;D)

NU ÄR DET JULLOV :D för min del, andra går ju ända fram till på Onsdagen, men ja kan inte bry mig mindre egentligen, för jag slutade igår :D!!! 
Det har hänt mycket nu senaste tiden...jag kommer inte ens ihåg allt! Så jag hoppar över allt som hänt och bara pratar om saker som hänt sen Torsdags :P 
Torsdag: Volleybollturnering i skolan. Trodde alla skulle vara som vi var i högstadiet, så där smått "åh I don't wanna be here" så alla skulle vara halvt slöa, så jag var lite ledsen(för jag älskar när alla kämpar det bästa dom kan :D) meeeen så blev det veeeerkligen inte. Alla tog det FÖR seriöst istället...bara när klasserna ropades upp skrek alla de högsta de hade. Alla hade klätt ut sig(alltså man skulle få pris för bästa utklädseln) några hade tom. målat krigsmålningarna på hela kroppen med alla möjliga färger, haha. Men eftersom alla tog det fööör seriöst så blev det inte så mycket kul jag hade hoppats. Jag fick byta lag och därmed kom jag i ett lag där hälften var borta typ. Vi vann 1/3 matcher, ganska stolt ändå :D! Det var fullt med folk överallt och när vi skulle äta lunch fick vi någon äcklig julmat och ingen dricka, seriöst, inte ens vatten. För tydligen var det bara 2orna och 3orna som skulle ha det. Vårt andra lag(alltså det jag var med i början) kom nästan till semifinal! förlorade med 1poäng, ganska ägigt ändå :O! Lärarna kom till final som vanligt, under alla åren vi haft volleybollturnering så har lärarna vunnit varenda år. MEN I ÅR!!! OJOJOJ! Jo, då FÖRLORADE dom! HAHAH vad alla blev glada, utan lärarna såklart, hahah. 
Fredag: Skolavslutning. Min klass satt i klassrummet och åt lussebullar/pepparkakor(som mentorn snodde från personalrummet, haha) och saft :D jättemysigt! Sedan gick jag och Valval(min kompis) till rektorn för vi skulle fråga saker(hon om busskort, jag om mina sista papper till USA)...vår rektor är väldigt speciell, inte precis en typisk rektor. Han är en sådan person som är väldigt oseriös, man vet inte om han menar allvar eller inte, men OJ vad kul han är! Han skrev på mitt papper, skrev väldigt snälla saker om mig även fast han inte hade någon aning om vem jag var...han tyckte det var urlöjligt papper, det tyckte jag med! 
Efter det var det avslutning i Aulan. Massor med folk fick olika pris...big suprise, jag fick inget. Sedan sjöng några och seeen :O sista låten, så satt alla och sjöng tillsamans, helt plötsligt. Vi sjöng "last christmas" haha alla 300satt där i aulan och sjöng tillsamans :D Då tänkte man verkligen "Guud vad härligt att gå på en liten skola!" det kände man även när man sa "Merry Christmas" till alla, man sa det till folk man inte kände, kramade några tom. :D Härlig skola man går på!!!
Efter avslutningen gick jag och Anna på Bio, Due Date, den var ganska rolig men igen "OH MY GOSH VAD URGRYMM DEN VAR" direkt. När jag kom hem mådde jag dåligt(somnade tom på bussen!!!) så jag låg i mammas o pappas säng hela eftermiddagen. 
Lördag: Idag var jag på dåligt humör när jag vaknade, surade en massa, ingen aning om varför och fräste varje gång mamma och pappa sa någonting(sorry mamma o pappa!) Men sedan blev det bättre, vi kollade på skidåkning och sedan nu har jag och mamma bakat lussebullar och lyssnat på massor med julmusik :D!!! Nu ska vi äta någon god kyckling sak ;D Och sen se på Robinson, Robinson har gått 3dagar irad nu :O helt fantastiskt! Sista avsnitten idag också :O vilket känns ganska konstigt då det är typ...9pers kvar...aja.
JUST DET! Jag kan bara berätta att ikväll ska jag skicka in mitt sista papper till STS :D! SEDAN är jag KLAAAAR!!!!! Fatta vad skönt, jag är som sagt en väldigt seg människa. Fatta vad lång tid det här har tagit. Det stod att man skulle vara klar på 30dagar, det har gått runt...130dagar? haha...men aja, jag är ändå helt normalt klar, tur att jag började tidigt!!! 
Kraaam//Andréa <3

1 kommentar: