tisdag 30 november 2010

20dagar utan bloggande...FÖRLÅT "ALLA"(drygt 2per dag? XD) mina läsare!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Förlåt för att jag inte skrivit på typ 20dagar, men jag har inte haft lusten och just den "feelingen" att skriva blogg.
Så vad har jag gjort på senaste tiden? Jo, jag har gjort läxor(big suprise), tränat(ojoj, duktigt Andréa!) och varit med kompisar :D alltså bara haft ett helt vanligt liv.
Jag har även tagit min andra Hepatit B spruta och varit hos läkaren för att få en tid för att ta ett allergitest...men jag har inte fått tiden ännu :S. Just det! Jag har även fixat ett nytt pass! Pappa ska nog hämta ut det om nån dag. Jag har försökt få tid med min f.d. Engelska lärare men han har inte svarat på mina email på en vecka, så då gick jag och pratade med min nuvarande Engelska lärare idag och bad henne om hon kunde intervjua/bedöma mig och då sa hon ja. Sedan när jag kommer hem får jag reda på att han som inte svarade på mina email tydligen hade svarat idag....så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Det har inte hänt så mycket i skolan...jag har försovit mig 3ggr senaste veckan+denna...lyckat?
Jag har även fått mitt första G på ett franska prov, alltid fått VG innan. Jag har även fått mitt först MVG på ett matteprov sen 7an :o väldigt stolt ^_^ (hoho, känner att jag skryter lite)
Just nu har jag faktiskt inte så mycket utbytesmania, konstigt. Men jag har chattat mycket på chatten på utbytesstudent.se och det har varit hur trevligt som helst :D haha,SOMALIA BEACH...och grisen o_o trevliga stunder.
Men nu måste jag nog ta och lägga mig!(ja, klockan är halv 10) men jag är hur trött som helst.
Så Godnatt alla mina så söta läsare :3!
Kraaaam//Andréa :3

1 kommentar:

  1. Allergitest låter :O väldigt intressant! du får berätta om det för mig sen! MVG PÅ MATTEPROV??!?! gosh, det är ju sjukt duktigt! jag visste inte att du var awesome på matte! jag får fråga dig frågor sen :D

    SvaraRadera