onsdag 10 november 2010

P.E teoriprov, why?

Godkväll! Är det bara jag som inte förstår varför man har teoriprov på gympan? Borde man inte göra något praktiskt prov istället? :S Aja, den här veckan har gått snabbt, i måndags och tisdags hände väl inget intressant...förutom att jag gjorde mycket läxor. Idag lämnade jag in min Religions inlämning och tills imorgon har jag Civics läxa, skriva om en planet nånting o_o men det har jag gjort klart. Jag har även världens äckligaste prov i Gympa, om hela kroppen typ. 
I söndags skickade vi iväg alla papper vi har skrivit och sådant till STS. Det visade sig att de saknade lite saker från mig...fixat nästan allt men jag har fortfarande kvar "judgementsen" och nu ska även min engelskalärare göra en intervju med mig...som jag inte trodde jag behövde göra och så ska rektorn skriva lite saker som om jag hoppat över/gått om ett år eller något sådant. Tråkigt. Men nu har jag ju iaf lämnat in allt det andra ;) Så det känns skönt. 
Just nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem, känner mig helt ensam här :O Kan typ inte fokucera alls på läxan? Det är JOBBIGT! Oh well, Ses ;)


Hugs//Andrea

1 kommentar:

  1. :O JAAA VARFÖR HA ETT HIMLA TEORIPROV PÅ DET?? Jag håller med :O Dig fullständigt och evigt

    SvaraRadera